dinsdag 29 april 2008

PERSBERICHT

In navolging van andere BN'ers als Mies en Conny Breukhoven (beter bekend als Vanessa) brengt nu ook Nederlands bekendste 'Troubadour' een eigen poppen-lijn uit. Voor Lenny Khoer gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling.

Lenny zelf zegt: "Als BN'er zonder eigen pop (of lintje ) hoor je er tegenwoordig niet meer bij. Het ongekende succes van de Mies-poppen (altijd uitverkocht als ik in de winkel kom) zette mij aan het denken. Het moest natuurlijk wel een klasse popje worden want om net als de onverkoopbare Vanessa-pop in de "2 halen, 1 betalen" grabbelbak te eindigen, daar pas ik voor. Ik was daarom zeer verheugd dat kunstenaresse Ans Markus het popje wilde ontwerpen. Daarbij wilde ik iets doen aan mijn wat duffe huismuts-imago. Het aanbod van 'Victoria's Secret' om een Lenny's Lingerie-lijn te ontwerpen kwam precies op het juiste moment. Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat: Spicy, Sexy en toch Stijlvol. "


Kunstenaresse Ans Markus, ontwerpster van de pop vertelt: "Ik volg Lenny's carrière al vanaf het begin. 'De Troubadour' en 'Visite ' hebben de zelfde klasse als mijn schilderijen. Ik vond het daarom een eer de pop te mogen ontwerpen. Lenny heeft zelf model gestaan in mijn atelier. Slechts op een paar punten heb ik iets met de maten gesmokkeld, in Lenny's voordeel uiteraard. "

Lenny weer: "Ik heb de poppen uitgeprobeerd op de dagelijkse stroom visite in mijn suite. Ze konden er niet met hun handen van afblijven en ik wist, dit wordt een succes. Aangezien ik mijn vele moslima-fans niet voor het hoofd wilde stoten is er ook een 'burka'versie van het popje uitgebracht, compleet met hoofddoekjes en al. Op deze manier hoop ik 'burka-minnend' Nederland happy te houden maar spreek tevens mijn afgrijnzen uit over de 'burka '-aanslag op de aanleun villa van Mies. Mijn gedachten zijn bij haar en een gratis pop met mini-gitaar en microfoon op standaard is onderweg.

------------------

Vanaf morgen verkrijgbaar,exclusief in de Bijenkorf.

Lenny signeert:
Bijenkorf Amsterdam, woensdag 30 April, 1000=1100uur,inclusief optreden.
Bijenkorf Den Haag, donderdag 1 Mei, 1400=1500uur
Bijenkorf Eindhoven, vrijdag 2 Mei, 1900=2000uur (koopavond)
Bijenkorf Amsterdam, zaterdag 3 Mei, 1400=1500uur

PRIMEUR!!!!!

Al jaren lang wordt er gespeculeerd over het kapsel van onze koningin. Het best bewaarde geheim van Nederland nu onthult!! Van een boze, ex-paleis medewerker ontvingen wij deze foto van Hare Majesteit. Stiekem gemaakt met mobiele telefoon in een onbewaakt ogenblik.

Het moge duidelijk zijn..... het kogel vrije kapsel is een pruik!!!!!

De RVD wilde niet op dit nieuws ingaan. ''Te druk met Koninginnedag'' luidde hun commentaar.

KAPITALE AANLEUNVILLA VERWOEST

Afgelopen nacht is de kapitale aanleunvilla van tv-diva Mies B (open het dorp) verwoest. Pas vanmorgen werd de ware omvang van de verwoesting duidelijk.

De politie is op zoek naar 4 dames in burka. één van deze dames was volgens ooggetuigen blank en van Nederlandse afkomst. Bij haar vlucht vielen een paar Triviant-pionnen onder haar burka vandaan.

Van Mies B ontbreekt elk spoor...

zondag 27 april 2008

SPORT SPONSERING

In het kader van de Goede Doelen sponsor ik sinds kort dit team. Scheelt een slok op een borrel want één paar schoenen kleedt twee....





GEZOCHT: keeper met linkerbeen

DROOM


"Dat was in mijn dromen, mijn dromen vannacht..."

TELEGRAAF VANDAAG

zo 27 apr 2008, 05:30 | 27 reacties
'Handen af van Loretta'
door Ronneke van der Genugten
HILVERSUM - Jan Slagter, directeur van omroep MAX is woedend op de netmanager van Nederland 2, Lennart van der Meulen. Deze liet zich gisteren in de media negatief uit over prestaties van presentatrice Loretta Schrijver.




Foto: Blauw, Ab

Volgens Van der Meulen moet het programma MAX en Loretta volgend seizoen spraakmakender worden. Hij eist van Schrijver dat zij na de zomerstop meer kijkers gaat trekken. "Belachelijk", reageert Slagter. "Hij doet net alsof Loretta bij hem in dienst is. Het is misschien zwaar aangezet, maar dit voelt als een dolk in de rug. Er zijn programma's die veel slechter scoren." Slagter onderschrijft de stelling dat aan het programma moet worden gewerkt. "Er liep al een afspraak om het programma te evalueren. Een netmanager heeft zich echter niet te bemoeien met de inhoud. Hij speelt het in dit geval op de persoon, en gaat hiermee echt zijn boekje te buiten. Loretta verdient dit niet."

De presentatrice werd zelf overvallen door de negatieve publiciteit en is niet voor commentaar bereikbaar. "
--------------------------------------------------

Fijn ... weer een labiele omroepster er bij! En daar zit ik dan met een ontroostbare, huilende Loretta op mijn bank. De dolk heb ik al uit haar rug verwijderd, Monica Seles was er niets bij (!!!!!) maar de natte plekken zijn niet van de lucht. Snel ik heb Marga gebeld en samen zingen we straks haar hit "recht op in de wind" voor Loretta. En anders helpt een scheut sherry wel, of niet dan Lous?

Fijne zondag allemaal.

Lenny

PS
Algemene leden vergadering van club BNL (BN'ers met een Lintje), na de lintjes regen.

AGENDA:
-Welkoms borrel
-jaarverslag 07/08
-irish koffie pauze
-inauguratie nieuwe leden (o.a. Imca)
-oranjebitter
-rondvraag
-borrel (bij mooi weer buiten, dresscode zonnebril en hoed)

zaterdag 26 april 2008

Heel langzaam...

Beste visite,

Heel langzaam kruip ik uit het diepe 'zonnesteek'-dal. Wat een ellende. Dat gebeurd me niet nog een keer. Dus op naar de Bijenkorf voor zonnebril en bijpassende hoed. 'En passant' zag ik dit leuke balletpakje en ik voelde me goed dus ik dacht 'ik probeert het even uit. Kijken of de naad in het kruis goed meerekt.
Net als Mies heb ik een poes met veel haar en dat heeft ruimte nodig. Mijn poes is een echte 'Brazilian Wax', een zeldzaam soort reuzen poes uit de Amazone. Adele is dol op haar en knipt/scheert hem regelmatig bij.

Met de naad was niets mis maar de kleur vloekte nogal met m'n nieuwe nagellak dus heb ik het pakje niet gekocht. Verder was ik verheugd dat mijn handstand-spagaat niet te lijden heeft gehad van mijn bed liggen.

Groeten,

Lenny

PS
Imca, proficiat met je lintje meid. Als voorzitter van en namens de club 'BN'ers met een lintje' nodig ik je uit lid te worden van onze club. Volgende jaarvergadering direct na de jaarlijkse lintjes regen in mijn suite.

donderdag 17 april 2008

Ria ook naar China......

Uit de Volkskrant van vandaag:
-----------------------
Dit artikel maakt deel uit van dossier Peking 2008

Een vinger aan de pols voor en tijdens de Spelen

INTERVIEW, Van onze verslaggever John Volkers
gepubliceerd op 16 april 2008 02:46, bijgewerkt op 16 april 2008 08:03
----------------------

Ria B kaapt mijn tv-plan en komt met eigen tv-show ('vinger aan de pols') voor en tijdens de Spelen. Het zal een keiharde oorlog om de kijkcijfers worden die ik hoop te winnen met kijkcijferkanonnen als Lous en Mies aan mijn zij.

Herstellende van zonnesteek en hoop over niet al te lange tijd weer zonder steek door het leven te gaan. Yomanda wordt alsnog aangeklaagd voor de dood van Sylvia M (terecht) dus ik ben even iets voorzichtiger voor ik met mijn gave naar buiten treed. Tot nu toe heeft (de ontwikkeling van) mijn gave 'slechts' het leven van 2 goudvissen gekost dus dat valt nog mee.

Lenny

woensdag 2 april 2008

F-I-T-naaien

FITnaaien (Frans Is Torture)

Molenaar ontmaskerd... al jaren blijken zijn jurken "Made in China" te zijn en werken naaisters als slaven aan lopende banden in te kleine zweetkamertjes onder kunstlicht en zonder verse lucht. Als ze klaagden over de hitte werden ze gedwongen tot een nog vreselijker baantje; onderwater strijken!!
'Om af te koelen' zogenaamd maar het was gewoon een wrede vorm van monddood maken. Onder water praten gaat nu eenmaal moeilijk. Hoeveel strijksters dit het leven heeft gekost wordt nog onderzocht maar boze tongen beweren nu al dat het dragen van bont heilig is vergeleken bij hhet dragen van een echte 'made in China' Molenaar. Naar nu bekend geworden is werd echt lastige naaisters stelselmatig het zwijgen voorgoed opgelegd dmv het krijgen van wat genoemd wordt 'de schaar'....


Ik belde meteen mijn goede vriendin Hillary C op. Zij kreeg het nieuws op een podium ingefluisterd en aangezien ze net haar favoriete gele Molenaar jasje aan had, schrok ze zich rot. Als haar tegenstander Barrack Osama hier lucht van zou krijgen zou ze een verloren strijd strijden. Als een echte vakvrouw zwaaide ze enthousiast door terwijl een medewerkster ongezien het Molenaar label uit haar nek verwijderde.

Ook een echte vakvrouw is Mies, die haar rol als 'under-cover'agente doorspeelde, ook nà dat de ontmaskering van Frans een feit was. Het is aan haar kordate en moedige 'under cover' optreden te danken dat 'Frans-de schaar-Molenaar' ontmaskerd is. Hulde aan Mies!!

Lenny