zaterdag 29 maart 2008

Wilde mannen en de stamppot bar.

Beste Visite,

Wat een toestand allemaal omdat Geert Wilders sinds kort aan fitness doet! Ik doe het al jaren (en velen met mij) en voel me er prima bij. En geen haan die er naar kraait... En nu is het ineens ó-ver-àl, het is fit vóór en fit ná... overdreven hoor.

Mies, even goed bedankt voor de waarschuwing. Je zal maar onvoorbereid je voordeur open doen (tijdens je champagne ontbijt, welke traiteur gebruik jij eigenlijk Mies?) en dan die kop van Wilders op je 'welkom' deurmat hebben staan. Da's niet goed voor die verse face-lift naden. Ik heb hem nog niet gezien maar uit voorzorg heb ik m'n deurmat omgedraaid zodat nu de 'rot op' kant boven ligt. Mocht ie dan toch nog aanbellen dan heb ik een tondeuse op het tafeltje naast m'n voordeur liggen. Dan scheer ik hem weg, die peroxide kop!

Geen Wilders dus aan mijn deur vannacht maar wel dit stelletje wilden:
Zijn zich het apelazerus geschrokken van Hans Kazan en helemaal hier naar toe lopen rennen vanuit Kenia. Arme drommels. Zoals jullie weten staat mijn huis altijd open voor visite. Sheherazade en de 9 nomaden waren er ook net en gelukkig konden die goed overweg met die andere wilden. Die nomaden laat ik altijd wel hun muiltjes uit doen anders wordt het zo'n zandboel in de suite. Die 'wilden' (het blijken Masai-krijgers te zijn) hebben geen schoenen aan, dat scheelt.

By the way, gisteren in een sushi tent kreeg ik een briljante inval. Ik zag zo die band draaien waar je (veel te dure) sushi schoteltjes van af kunt pakken en dacht, als wij dat nou straks eens in China doen met de lopende band van Mies... een hollands restaurant openen met een 'stamppot-bar'. Kleine hapjes zuurkool, boerenkool, stamppot andijvie, hutspot en ook plakjes rookworst zie ik in gedachten al voorbijkomen op die band. Schenkkannetjes met jus voor wie jus wil en ook hele hete mosterd erbij. Tegen astronomische bedragen natuurlijk, weten die spleetogen veel :-)) Een naam heb ik ook al voor ons restaurant; "in de malle molen". Succes verzekerd!! Wat denken jullie meiden??

O je, die Masai gaan nu maden eten, daar ga ik even no tegen zeggen. Niet in mijn suite, dat doen ze maar lekker buiten in de tuin. Eens kijken of ze stamppot lusten.

Groetjes,
Lenny

PS
Ik ben nog op zoek naar een glazen bol voor m'n medium praktijken. De geleende goudvissenkom van Willem D. voldoet niet. Willem sorry, maar de goudvissen die zolang in de toiletpot zwommen, heeft Sheherazade per ongeluk doorgetrokken.

2 opmerkingen:

MIES B zei

Hallo Lenny,

Wat een visite in je suite zeg! Meid, hoe hou je het vol? Die nomaden, je kleinkinderen, hazen en een beginnend mediumschap?

Natuurlijk is het altijd al druk geweest in jouw suite!

Leuk, je idee van een Hollands restaurant. Vanavond ga ik in "La Garage" eten bij onze tv-kook-gek en zal een (gehakt)balletje opgooien!

Mijn lopende band kunnen we er voor gebruiken, hij is wel aan een grote beurt toe. Wie niet tegenwoordig?

Groet,
Mies B.

MIES B zei

Lieve Lenny,

Zie jij schot in een Naaidorp in China te beginnen. Volgens Frans M. is dat een goede investering aangezien ik binnenkort met een kledinglijn kom voor de rijpere vrouw?

Kunnen we het direct combineren met ons lopende-band-oud-holland-stampot-restaurant?

Groet,
Mies B.