zondag 15 juni 2008

Groeten uit Zwitserland waar Lous en ik nog steeds verblijven. Het luxe herstellingsoord hebben we helaas moeten inruilen voor Lous haar knusse, doch krappe sleurhut. Ik was hersteld en Lous dronk nogal van de minibar en kreeg ruzie toen ze er niet haar eigen flessen drank in mocht koelen. De volgende ochtend zijn we er min of meer uit gegooid.

Als een echte troubadour reis ik nu rond van oranje camping naar oranje camping en zing ik mijn lied voor groot en klein publiek voor een schnabbel.Van voetbal hebben we beide geen balle verstand maar 't is feest hier in Zwitserland.

liefs,
lenny

PS
Mies, hennie heeft 1 van de 8 verkracht!!

zondag 18 mei 2008

Overleefd

Beste visite,

Wat een feest had moeten worden, de signeer sessies ter ere van de introductie van mijn poppen-lijn, eindigde in een groot drama. Alles verliep rustig en vlekkeloos tot er ineens onrust ontstond in de menigte. Iemand riep dat de voorraad poppen bijna op was (niet waar overigens ) en dit veroorzaakte een duwen en trekken in de menigte. Er ontstond deining en lichte paniek sloeg al snel om in blinde paniek. De mensen achteraan drongen naar voren om toch vooral nog een set poppen in exclusieve (éénmalige) Luis Vutton feestverpakking te bemachtigen. Ineens trok er een voorwaartse beweging door de nu kolkende mensenzee en werd ik bedolven onder vallende mensen. Er was geen ontkomen aan. Graaiende handen maakten zich meester van de poppen waarvan er tot mijn ontzetting velen gevierendeeld werden en even was ik bang dat ook ik zelf dat lot zou ondergaan. Maar erger dan gebroken ribben werd het niet. Ik ben ter plekke geopereerd in een inderhaast opgezet nood-hospitaal.

Ook Ria B. werd daar binnen gebracht. In de paniek deed zij een greep in de kassa maar op dat moment klapte juist de lade dicht en werd haar vinger van de pols gerukt. Eigen schuld. Op beelden van de beveiligingscamera's is goed te zien dat zij ook degene is die de menigte opjut met 'de poppen zijn bijna op'.

Dit alles speelde zich af op Koninginnedag. De gesneuvelde popjes zijn verzameld en vanaf mijn bed in een luxe Zwitsers herstellingsoord deed het me deugd te zien dat op 4 Mei, onder koninklijke belangstelling, deze restanten op de Dam werden begraven. Althans, ik had geen geluid bij de beelden maar ik neem aan dat het hierom ging.
In de gelegde kransen zag ik overduidelijk de hand van Imca. Schitterend!!

ik herstel verder maar 't is wel eenzaam hier.

Lenny

dinsdag 29 april 2008

PERSBERICHT

In navolging van andere BN'ers als Mies en Conny Breukhoven (beter bekend als Vanessa) brengt nu ook Nederlands bekendste 'Troubadour' een eigen poppen-lijn uit. Voor Lenny Khoer gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling.

Lenny zelf zegt: "Als BN'er zonder eigen pop (of lintje ) hoor je er tegenwoordig niet meer bij. Het ongekende succes van de Mies-poppen (altijd uitverkocht als ik in de winkel kom) zette mij aan het denken. Het moest natuurlijk wel een klasse popje worden want om net als de onverkoopbare Vanessa-pop in de "2 halen, 1 betalen" grabbelbak te eindigen, daar pas ik voor. Ik was daarom zeer verheugd dat kunstenaresse Ans Markus het popje wilde ontwerpen. Daarbij wilde ik iets doen aan mijn wat duffe huismuts-imago. Het aanbod van 'Victoria's Secret' om een Lenny's Lingerie-lijn te ontwerpen kwam precies op het juiste moment. Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat: Spicy, Sexy en toch Stijlvol. "


Kunstenaresse Ans Markus, ontwerpster van de pop vertelt: "Ik volg Lenny's carrière al vanaf het begin. 'De Troubadour' en 'Visite ' hebben de zelfde klasse als mijn schilderijen. Ik vond het daarom een eer de pop te mogen ontwerpen. Lenny heeft zelf model gestaan in mijn atelier. Slechts op een paar punten heb ik iets met de maten gesmokkeld, in Lenny's voordeel uiteraard. "

Lenny weer: "Ik heb de poppen uitgeprobeerd op de dagelijkse stroom visite in mijn suite. Ze konden er niet met hun handen van afblijven en ik wist, dit wordt een succes. Aangezien ik mijn vele moslima-fans niet voor het hoofd wilde stoten is er ook een 'burka'versie van het popje uitgebracht, compleet met hoofddoekjes en al. Op deze manier hoop ik 'burka-minnend' Nederland happy te houden maar spreek tevens mijn afgrijnzen uit over de 'burka '-aanslag op de aanleun villa van Mies. Mijn gedachten zijn bij haar en een gratis pop met mini-gitaar en microfoon op standaard is onderweg.

------------------

Vanaf morgen verkrijgbaar,exclusief in de Bijenkorf.

Lenny signeert:
Bijenkorf Amsterdam, woensdag 30 April, 1000=1100uur,inclusief optreden.
Bijenkorf Den Haag, donderdag 1 Mei, 1400=1500uur
Bijenkorf Eindhoven, vrijdag 2 Mei, 1900=2000uur (koopavond)
Bijenkorf Amsterdam, zaterdag 3 Mei, 1400=1500uur

PRIMEUR!!!!!

Al jaren lang wordt er gespeculeerd over het kapsel van onze koningin. Het best bewaarde geheim van Nederland nu onthult!! Van een boze, ex-paleis medewerker ontvingen wij deze foto van Hare Majesteit. Stiekem gemaakt met mobiele telefoon in een onbewaakt ogenblik.

Het moge duidelijk zijn..... het kogel vrije kapsel is een pruik!!!!!

De RVD wilde niet op dit nieuws ingaan. ''Te druk met Koninginnedag'' luidde hun commentaar.

KAPITALE AANLEUNVILLA VERWOEST

Afgelopen nacht is de kapitale aanleunvilla van tv-diva Mies B (open het dorp) verwoest. Pas vanmorgen werd de ware omvang van de verwoesting duidelijk.

De politie is op zoek naar 4 dames in burka. één van deze dames was volgens ooggetuigen blank en van Nederlandse afkomst. Bij haar vlucht vielen een paar Triviant-pionnen onder haar burka vandaan.

Van Mies B ontbreekt elk spoor...

zondag 27 april 2008

SPORT SPONSERING

In het kader van de Goede Doelen sponsor ik sinds kort dit team. Scheelt een slok op een borrel want één paar schoenen kleedt twee....





GEZOCHT: keeper met linkerbeen

DROOM


"Dat was in mijn dromen, mijn dromen vannacht..."

TELEGRAAF VANDAAG

zo 27 apr 2008, 05:30 | 27 reacties
'Handen af van Loretta'
door Ronneke van der Genugten
HILVERSUM - Jan Slagter, directeur van omroep MAX is woedend op de netmanager van Nederland 2, Lennart van der Meulen. Deze liet zich gisteren in de media negatief uit over prestaties van presentatrice Loretta Schrijver.




Foto: Blauw, Ab

Volgens Van der Meulen moet het programma MAX en Loretta volgend seizoen spraakmakender worden. Hij eist van Schrijver dat zij na de zomerstop meer kijkers gaat trekken. "Belachelijk", reageert Slagter. "Hij doet net alsof Loretta bij hem in dienst is. Het is misschien zwaar aangezet, maar dit voelt als een dolk in de rug. Er zijn programma's die veel slechter scoren." Slagter onderschrijft de stelling dat aan het programma moet worden gewerkt. "Er liep al een afspraak om het programma te evalueren. Een netmanager heeft zich echter niet te bemoeien met de inhoud. Hij speelt het in dit geval op de persoon, en gaat hiermee echt zijn boekje te buiten. Loretta verdient dit niet."

De presentatrice werd zelf overvallen door de negatieve publiciteit en is niet voor commentaar bereikbaar. "
--------------------------------------------------

Fijn ... weer een labiele omroepster er bij! En daar zit ik dan met een ontroostbare, huilende Loretta op mijn bank. De dolk heb ik al uit haar rug verwijderd, Monica Seles was er niets bij (!!!!!) maar de natte plekken zijn niet van de lucht. Snel ik heb Marga gebeld en samen zingen we straks haar hit "recht op in de wind" voor Loretta. En anders helpt een scheut sherry wel, of niet dan Lous?

Fijne zondag allemaal.

Lenny

PS
Algemene leden vergadering van club BNL (BN'ers met een Lintje), na de lintjes regen.

AGENDA:
-Welkoms borrel
-jaarverslag 07/08
-irish koffie pauze
-inauguratie nieuwe leden (o.a. Imca)
-oranjebitter
-rondvraag
-borrel (bij mooi weer buiten, dresscode zonnebril en hoed)

zaterdag 26 april 2008

Heel langzaam...

Beste visite,

Heel langzaam kruip ik uit het diepe 'zonnesteek'-dal. Wat een ellende. Dat gebeurd me niet nog een keer. Dus op naar de Bijenkorf voor zonnebril en bijpassende hoed. 'En passant' zag ik dit leuke balletpakje en ik voelde me goed dus ik dacht 'ik probeert het even uit. Kijken of de naad in het kruis goed meerekt.
Net als Mies heb ik een poes met veel haar en dat heeft ruimte nodig. Mijn poes is een echte 'Brazilian Wax', een zeldzaam soort reuzen poes uit de Amazone. Adele is dol op haar en knipt/scheert hem regelmatig bij.

Met de naad was niets mis maar de kleur vloekte nogal met m'n nieuwe nagellak dus heb ik het pakje niet gekocht. Verder was ik verheugd dat mijn handstand-spagaat niet te lijden heeft gehad van mijn bed liggen.

Groeten,

Lenny

PS
Imca, proficiat met je lintje meid. Als voorzitter van en namens de club 'BN'ers met een lintje' nodig ik je uit lid te worden van onze club. Volgende jaarvergadering direct na de jaarlijkse lintjes regen in mijn suite.

donderdag 17 april 2008

Ria ook naar China......

Uit de Volkskrant van vandaag:
-----------------------
Dit artikel maakt deel uit van dossier Peking 2008

Een vinger aan de pols voor en tijdens de Spelen

INTERVIEW, Van onze verslaggever John Volkers
gepubliceerd op 16 april 2008 02:46, bijgewerkt op 16 april 2008 08:03
----------------------

Ria B kaapt mijn tv-plan en komt met eigen tv-show ('vinger aan de pols') voor en tijdens de Spelen. Het zal een keiharde oorlog om de kijkcijfers worden die ik hoop te winnen met kijkcijferkanonnen als Lous en Mies aan mijn zij.

Herstellende van zonnesteek en hoop over niet al te lange tijd weer zonder steek door het leven te gaan. Yomanda wordt alsnog aangeklaagd voor de dood van Sylvia M (terecht) dus ik ben even iets voorzichtiger voor ik met mijn gave naar buiten treed. Tot nu toe heeft (de ontwikkeling van) mijn gave 'slechts' het leven van 2 goudvissen gekost dus dat valt nog mee.

Lenny

woensdag 2 april 2008

F-I-T-naaien

FITnaaien (Frans Is Torture)

Molenaar ontmaskerd... al jaren blijken zijn jurken "Made in China" te zijn en werken naaisters als slaven aan lopende banden in te kleine zweetkamertjes onder kunstlicht en zonder verse lucht. Als ze klaagden over de hitte werden ze gedwongen tot een nog vreselijker baantje; onderwater strijken!!
'Om af te koelen' zogenaamd maar het was gewoon een wrede vorm van monddood maken. Onder water praten gaat nu eenmaal moeilijk. Hoeveel strijksters dit het leven heeft gekost wordt nog onderzocht maar boze tongen beweren nu al dat het dragen van bont heilig is vergeleken bij hhet dragen van een echte 'made in China' Molenaar. Naar nu bekend geworden is werd echt lastige naaisters stelselmatig het zwijgen voorgoed opgelegd dmv het krijgen van wat genoemd wordt 'de schaar'....


Ik belde meteen mijn goede vriendin Hillary C op. Zij kreeg het nieuws op een podium ingefluisterd en aangezien ze net haar favoriete gele Molenaar jasje aan had, schrok ze zich rot. Als haar tegenstander Barrack Osama hier lucht van zou krijgen zou ze een verloren strijd strijden. Als een echte vakvrouw zwaaide ze enthousiast door terwijl een medewerkster ongezien het Molenaar label uit haar nek verwijderde.

Ook een echte vakvrouw is Mies, die haar rol als 'under-cover'agente doorspeelde, ook nà dat de ontmaskering van Frans een feit was. Het is aan haar kordate en moedige 'under cover' optreden te danken dat 'Frans-de schaar-Molenaar' ontmaskerd is. Hulde aan Mies!!

Lenny

zondag 30 maart 2008

Kantje boord

Aan mijn visite,

Nou nou nou, dat was schrikken vanochtend. Ik had nog zo in m'n agenda staan 'ZOMERTIJD' maar toch ben ik het vergeten. Met als gevolg dat mijn klokje thuis tikte zoals nergens anders. Met het oog op onze China reis en de grote afstanden daar ben ik begonnen met het halen van mijn vliegbrevet. Ik wil zo ie zo even de Chinese muur zien en wellicht ook een uitstapje maken naar Tibet.




Dus ik meld mij vanochtend aan de lesbalie van Rotterdam Airport en ga nietsvermoedend de lucht in. Alles verloopt prima en ik vraag 'clearence for landing' aan. 'Het is druk' denk ik als ik een landingstijd van 1100 uur krijg terwijl het dan pas even voor 10 is. Dus doe ik keurig een 'holding pattern' en draai een uur lang rondjes tot het tijd is om te landen. Dit is erg saai dus zet ik de boordradio uit en zet een bandje Chinese les op om de tijd te doden... nou, toen ik aankwam voor mijn landing doodde de tijd bijna mij!! Bij landing moest ik ineens scherp links om een ander toestel te vermijden en raakte van de baan.
Gelukkig liep alles met een sisser af en heb ik het overleefd. Wel is Rotterdam Airport enige tijd gesloten geweest en liepen vluchten van Transavia vertraging op. Eventuele fan van mij die daar aan boord zaten bied ik hierbij mijn excuses aan.

Tja, wellicht dat ik iets teveel hooi op m'n gouden vorkje neem de laatste tijd. De constante stroom visite, ,m'n theatertour (40 jaar verliefd), de China reis, Chinese les, vliegles, de stamppot bar, de overname van het programma van Char... het houdt niet op!! En nu wil Mies ook nog een naaidorp openen in China. Frans Molenaar "Made in China"?? of is dat dan voor de afgeleide, goedkope V&D collectie? De eerste gala jurk is een knaller in tijdloos oranje/rood, dezelfde kleuren als mijn tijdloze 'troubadour jurk', alleen ietsje sjieker "maar ja, maar ja, maar ja", de mijne is geen Molenaar hè...

Liefs,
Lenny

zaterdag 29 maart 2008

Wilde mannen en de stamppot bar.

Beste Visite,

Wat een toestand allemaal omdat Geert Wilders sinds kort aan fitness doet! Ik doe het al jaren (en velen met mij) en voel me er prima bij. En geen haan die er naar kraait... En nu is het ineens ó-ver-àl, het is fit vóór en fit ná... overdreven hoor.

Mies, even goed bedankt voor de waarschuwing. Je zal maar onvoorbereid je voordeur open doen (tijdens je champagne ontbijt, welke traiteur gebruik jij eigenlijk Mies?) en dan die kop van Wilders op je 'welkom' deurmat hebben staan. Da's niet goed voor die verse face-lift naden. Ik heb hem nog niet gezien maar uit voorzorg heb ik m'n deurmat omgedraaid zodat nu de 'rot op' kant boven ligt. Mocht ie dan toch nog aanbellen dan heb ik een tondeuse op het tafeltje naast m'n voordeur liggen. Dan scheer ik hem weg, die peroxide kop!

Geen Wilders dus aan mijn deur vannacht maar wel dit stelletje wilden:
Zijn zich het apelazerus geschrokken van Hans Kazan en helemaal hier naar toe lopen rennen vanuit Kenia. Arme drommels. Zoals jullie weten staat mijn huis altijd open voor visite. Sheherazade en de 9 nomaden waren er ook net en gelukkig konden die goed overweg met die andere wilden. Die nomaden laat ik altijd wel hun muiltjes uit doen anders wordt het zo'n zandboel in de suite. Die 'wilden' (het blijken Masai-krijgers te zijn) hebben geen schoenen aan, dat scheelt.

By the way, gisteren in een sushi tent kreeg ik een briljante inval. Ik zag zo die band draaien waar je (veel te dure) sushi schoteltjes van af kunt pakken en dacht, als wij dat nou straks eens in China doen met de lopende band van Mies... een hollands restaurant openen met een 'stamppot-bar'. Kleine hapjes zuurkool, boerenkool, stamppot andijvie, hutspot en ook plakjes rookworst zie ik in gedachten al voorbijkomen op die band. Schenkkannetjes met jus voor wie jus wil en ook hele hete mosterd erbij. Tegen astronomische bedragen natuurlijk, weten die spleetogen veel :-)) Een naam heb ik ook al voor ons restaurant; "in de malle molen". Succes verzekerd!! Wat denken jullie meiden??

O je, die Masai gaan nu maden eten, daar ga ik even no tegen zeggen. Niet in mijn suite, dat doen ze maar lekker buiten in de tuin. Eens kijken of ze stamppot lusten.

Groetjes,
Lenny

PS
Ik ben nog op zoek naar een glazen bol voor m'n medium praktijken. De geleende goudvissenkom van Willem D. voldoet niet. Willem sorry, maar de goudvissen die zolang in de toiletpot zwommen, heeft Sheherazade per ongeluk doorgetrokken.

vrijdag 28 maart 2008

TELEGRAAF VANDAAG

do 27 mrt 2008, 16:26 | 80 reacties
Hans Kazan jaagt Kenianen stuipen op het lijf
door onze redactie
AMSTERDAM - Hans Kazàn heeft een stel Kenianen de stuipen op het lijf gejaagd. De plaatselijke medicijnenman rende na het zien van zijn trucs het dorp uit..


De Hollandse goochelaar was in Kenia te gast bij een inheemse stam en besloot ze eens te vermaken met een van zijn beroemde trucs.

,,Hij zat tegenover mij, ik pakte een witte kiezelsteen en stopte die in mijn mond", zo vertelt Hans volgens de Pers. ,,Vervolgens haalde ik de steen uit mijn navel tevoorschijn. Daar snapte hij helemaal niets van."

Hans Kazàn was met zijn familie in Kenia door vanwege het SBS-programma Groeten uit de Rimboe.
---------------------------------------------------

Hoe doe ik het? Ik heb het over H. Klok en hij verschijnt in de krant.
Ik heb het over H. Kazan en hij verschijnt in de krant. Nou ja, doet me deugd dat Hans K. ten minste nog érgens succes met zijn beroemde (????) trucs...
Ben ik wellicht helderziend en kan ik het ontmaskerde mediium Char vervangen? Ik zal het eens met mijn oude vriendin Yomanda bespreken.

Lous meid, wil jij die inboorlingen van jou daar bij de SABBC niet zo aan het schrikken maken? En uh, binnenkort straal ik je sherry flessen in.

Groeten van "Lenny het media medium"

woensdag 26 maart 2008

Uit de Telegraaf van vandaag.

Stel live al uw vragen over Pamela en zijn nieuwe tournee...
Chatten met Hans Klok

AMSTERDAM - Hans staat aan de vooravond van een grote tournee door Nederland en Duitsland. Alle vragen over Pamela, Las Vegas of magie die u ooit wilde stellen, kunt u vandaag live op hem afvuren via onderstaand formulier. Hans is er tussen 13.00 en 13.30 uur. De leukste vragen worden beloond met kaarten voor zijn show.


---------------------------------------

Nou, ik heb wel wat vragen hoor:

1. Zat Ria B opgesloten in zijn kooi ten tijde van de aanslag op Mies. De 2de paasdag die als vierentwintig/drie de geschiedenisboeken in zal gaan.
2. Dat telefoonnummer van Celine D? Net zo uit je duim gezogen als je romance met Pamela A???
3. Waar is Flappie? Naar ik nu verneem zat er wel degelijk een chocolade bruine haas tussen al die hazen.

Zucht.... waren we toch maar voor oud vedette Hans Kazan gegaan......

Lenny

dinsdag 25 maart 2008

DRAMA op het O-V-GALA

Lieve mensen (à la Mies),

Wat een drama zo vlak voor het einde van een overigens fantastisch gala. Wat er precies gebeurd is is nog niet duidelijk.
We zullen het van Mies zelf moeten horen als ze weer helemaal bij is. Ik sprak haar nog even snel toen ze al in de ambulance lag. Ze maakte een erg verwarde en vermoeide indruk en bleef maar herhalen "het GALA, het GALA...." Van wat ik er van begreep wilde ze persé dat het laatste half uurtje ook nog afgemaakt zou worden.

Daarop heb ik de onthulling van het 'Oud-Vedettten-Monument' op me genomen:

Daarmee kwam het GALA ten einde.

De ruim 300 hazen en konijnen zijn door Hans Klok meegenomen voor zijn show. Er sneuvelen er altijd wel een paar per show dus nu kan hij weer even vooruit. Ik hoop maar niet dat hij, om ruimte vrij te maken, Ria B. uit haar hok heeft gelaten en dat Ria toen Mies te lijf is gegaan!

Flappie, onze bruine haas, zat er overigens niet tussen. Ik krijg zo'n donkerbruin vermoeden dat er iets ergs aan de hand is. Ik heb de aanwezige politie al ingeschakeld...

Lenny

PS
Mies, TOI TOI TOI. 40 rode rozen zijn onderweg.

PERSBERICHT

Mies Bouwman per ambulance afgevoerd
door Marieke van Essen
AALSMEER - Mies B. is gisteravond door ambulancepersoneel uit de studio Aalsmeer gehaald.

Vermoedelijk is ze met een ernstige blessure aan het bovenbeen of heup afgevoerd naar een Goois ziekenhuis Onmiddellijk na het ongeluk, dat omstreeks half acht gebeurde, kwamen ambulance en twee politiewagens ter plaatse.


Terwijl ziekenbroeders het boegbeeld van het Oud-Vedetten-Paasgala op een brancard de ambulance intilden, stond haar echtgenoot in de deuropening. Hij liet weten dat ze erge pijn heeft. Mies zelf, die in een Gooise regiogemeente woont, wisselde nog enkele woorden met de verplegers en Lenny Khoer, alvorens de deuren van de ziekenauto dichtgingen.

Drie auto’s met beveiliging stonden in no time klaar om de rit naar het ziekenhuis te begeleiden.

Boze tongen beweren dat Ria B, die weer op vrije voeten is, hier een hand met vijf vingers aan de pols in heeft gehad.

zondag 23 maart 2008

OPSPORING VERZOCHT

FLAPPIE

Flappie is voor het laatst gezien op weg naar zijn werk (het verstoppen van paaseieren) maar is daar nooit aangekomen. Flappie heeft 2 lange oren, bruine ogen en een 'melkchocolade' bruine huidskleur.
Ten tijde van de verdwijning droeg Flappie zijn gele paaspak, merk 'Lindt' met opdruk 'Gold Bunny". Tevens draagt hij een rood halssierraad met belletje.

Wil degene die Flappie heeft gevonden hem naar 'Studio Aalsmeer' brengen. U mag gratis het 'OUD-VEDETTEN-PAASGALA' olv Mies B. bijwonen.

Een bezorgde Lenny

vrijdag 21 maart 2008

gala voorbereidingen

Lieve visite,

Wat een eer, uitgenodigd te zijn op het 'oud-vedetten' Paasgala van Mies. Wel een goed idee om al die dood gewaande tv sterren tijdens zo'n Paasgala weer tot leven te brengen. En wat een 'apart' gevoel zal dat zijn als 'jonkie' onder de oudjes. Thuis ben ik tussen de optredens door oppas Oma. Ja dat krijg je met die explosief stijgende kosten voor kinderopvang in Nederland.

Mijn jurk is snel even naar de stomerij, Palthe om de hoek. Alleen maar even ontkreuken en opfrissen. Nu ben ik bezig een programma op te stellen voor het paasgala.
Life optredens bevestigd (tot nu toe):
- ik zelf
- Vicky Leandros (op voorwaarde dat geen van de andere winnaars uit Lux life aanwezig is.
- Nicole
- Johnny Logan (één nummer)
- Teach-in (wijnglas meenemen)
- Dana Int.

Onbevestigd (tot nu toe):
- ABBA
- Celine Dion

Reserve:
- Lordi

't Is wat kort dag dus de rest zullen we via video moeten doen.

Mies, wat betreft de China reis. Lunchpakket niet nodig als je van loempia houdt. 's Avonds rijsttafel.

Zo, nu nog even Flappie zoeken. Dat beest verdwijnt elk jaar deze tijd. Oh, eieren en verf kopen, de kleinkinderen komen zondag...

Succes allemaal en tot maandag op tv.

Lenny

PS
Mies, Hans Klok en Pamela willen wel 1 van de gaten invullen die zijn ontstaan door het wegvallen van Ria B. Ik sprak hem ivm het telefoonnummer van zijn Las Vegas buurvrouw Celine. Hij kan eventueel Anneke en Ria voorgoed laten verdwijnen in een act zei hij...

dinsdag 18 maart 2008

Peking, 12 points!!

Beste visite,

PEKING GAAT DOOR!! Na dagenlang keihard onderhandelen leek mijn optreden eerst niet door te gaan. Toen daarop onlusten uitbraken in Tibet kozen de Chinezen toch maar pekingeendeieren voor hun geld en gaven toe aan mijn harde ijs: géén stapelbedden!! (geleerd van Lous...)
De rellen zijn denk ik in gang gezet door een grote fan van mij, de Damai Lala. Eens kijken of ik een vrijkaartje voor hem kan regelen.


Foto ANP. Onrust in Tibet nav 'niet optreden' van de Troubadour.


Lous, zo moet het er bij jullie ook uitgezien hebben toen Martine van bil trok.
Ik ben de mogelijkheid aan het bekijken of hier ook een reality show van te maken is. Elke halve beroemdheid heeft er tegenwoordig 1 dus waarom niet? Met wellicht een speciale olympische aflevering van 'wie van de 3?' met mijn vriendin Lous (raden welke van de 3 medailles de gouden is). Natuurlijk moet ook het olympisch dorp nog geopend worden en daar wil ik dan Mies (B.) voor vingeraandepolzen.

Meiden, wat denken jullie er van?
Ik ga gauw verder met mijn cursus 'chinees voor beginners', zowaar van Anneke gekregen in een gulle bui. Onderaan mijn pagina zodat jullie mee kunnen leren.

, Lenny

zaterdag 15 maart 2008

mijn jurk

Lieve visite,

De goede doelen vliegen je om de oren. Eerder berichte ik al over de 'comeback' van het Goede doel voor het goede doel en nu zijn Mies en Imca ook bezig geweest met een collecte.
Ik zelf ben wat minder enthousiast sinds een blamage op dit gebied. De jurk uit 1969 waarin ik het songfestival won is geveild ten bate van de toenmalige tsunami-aktie. Althans, dat was de bedoeling. Maar degene die er 2000€ voor bood heeft zich, toen het op betalen aankwam, teruggetrokken en nu hangt de jurk nog bij me thuis.
Ik begrijp het niet. Zoals je kunt zien verkeert de jurk in prima staat. Wellicht was het de mottenballen geur die de bieder deed afschrikken.

Eigenlijk ben ik wel blij achteraf. Mijn man had de jurk zonder mijn medeweten meegegeven!! Ik kwam er pas een paar dagen later achter toen ik met mijn kleinkinderen op zolder Songfestivalletje ging spelen. Ik zing dan altijd 'de Troubadour' in de originele jurk en zij zijn het publiek (en nog te klein om weg te lopen). De jurk was onvindbaar en in paniek riep ik mijn man en kwam de aap uit de mouw. Terug trekken kon natuurlijk niet meer maar oh... wat was ik kwaad. De volgende dag meteen echtscheidingspapieren aangevraagd. 'Als ik moet scheiden van mijn jurk scheid ik ook van jou!' gilde ik tegen mijn man.
Daarop heeft hij anoniem meegeboden op de veiling maar meer dan €500 kon hij zich niet veroorloven. Dit vond ik zo'n lief gebaar dat ik van de scheiding heb afgezien. Wel heb ik de papieren goed bewaard!!

Tja en sindsdien hou ik me wat afzijdig wat goede doelen betreft. Met mijn huidige toerneé ben ik er trouwens te druk voor. Ik ben nog geen pensionado zoals Mies.

Morgenavond Oosterhout maar nu eerst piepers jassen.

Lenny aka, 'de Troubadour'

donderdag 13 maart 2008

Andere BN'er Blogs

Zoals jullie weten is mijn vriendin Lous momenteel in Kaapstad voor opnames bij de SABBC. De VISTITE van mijn blog'suite' kan nu direct doorklikken in de kolom hier rechts naast.

"LAATSTE NIEUWS" : Lous gespot aan een tafel, romantisch sushi voerend aan... ja, aan wie Lous??

Mies B. (Gooische vrouw 'pur sang) ken ik weliswaar niet persoonlijk maar wel van tv. Altijd al een fan geweest sinds de opening van 'het dorp' en helemaal sinds haar programma 'in de hoofdrol' (jammer genoeg hield het op voordat ik aan de beurt was). Maar misschien komt het er nu nog van want... Mies werkt aan een "TV COMEBACK"!! Daarover lees je meer op haar eigen blog waarvan ook de link hiernaast.

Tot zover de BN'er Blogs.

Lenny

Nog meer 'come backs'

Nog meer come backs lees ik vandaag. Wat bezielt iedereen toch, is de lente aanstaande en krijgt iedereen de kriebels??
En in Carré nog al!! Teren op oude hits vind ik 'not done' en eigenlijk gekkenwerk... maar ja, 't is wel voor 't goede doel.


Het Goede Doel gaat weer optreden

Uitgegeven: 13 maart 2008 09:32

AMSTERDAM - Henk Westbroek en Henk Temmink gaan na jaren weer optreden. De nederpopformatie Het Goede Doel, die vooral in de jaren tachtig erg populair was, staat vanaf 4 april in zalen en op muziekfestivals. In november begint een landelijke theatertournee van Henk en Henk in Koninklijk Theater Carré, maakte hun management donderdag bekend. De tournee zal in februari eindigen in Utrecht.

Het Goede Doel is bezig met een nieuwe cd, maar ze zullen tijdens hun optredens ook uit hun oude repertoire putten door klassieke nederpophits als België, Vriendschap en Gijzelaar ten gehore te brengen.
In 1991 ging het succesvolle duo uit elkaar na meningsverschillen tussen de twee zangers, maar in 2001 gaven ze weer twee reünieconcerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Gekkenwerk

Het nieuwe album met de titel Gekkenwerk komt volgende maand uit. Het duo wil de cd gratis beschikbaar stellen op internet. "Het is niet meer rendabel een cd uit te brengen", beweert een woordvoerster.

Door activiteiten rondom het album, waaronder een benefietconcert volgend jaar, wil Het Goede Doel geld ophalen voor een goed doel: het ondersteunen van computertoepassingen op middelbare scholen in sub-Sahara Afrika.


Liefs Lenny.

PS
Mies, die satelliet, werkt die ook uit Peking?

woensdag 12 maart 2008

Welkom

Lai lala lai
lala lai lala
lai lala
lai lala lai la
la lai la lai....